Akció!

Édesmester hobbicukrász képzés

80.000Ft 60.000Ft

Kategória: Címkék: , ,

AZ ÉLMÉNY TARTALMA

 

Tanfolyamunk kimondottan hobbicukrászoknak, háziasszonyoknak és akár teljesen kezdőknek szól, egymásra épülő tematikus oktatással. Kis létszámú, családias hangulatú kurzusunkon profi cukrászoktól tanulhatod meg a tortakészítés és díszítés fortélyait. A résztvevők nem csupán egy bemutató jellegű tanfolyamot kapnak, hanem mindenkinek egyénileg is segítünk az interaktív foglalkozásokon. Cukrász mestereink, oktatóink Rád figyelnek, hogy mindent megtanulj nálunk az adott témában.

Rendelkezésedre állnak a legprofibb eszközök, anyagok, melyekkel elkészítheted saját tortáidat. Kreációidat természetesen haza is viheted megmutatni szeretteidnek! Kurzusainkon mindent megtanulhatsz az édességek világából, amiben eddig bizonytalan voltál.

Hiszünk abban, hogy  a tortadíszítés, a tortadesign készítés elsajátítása egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi maradandó élményt ad résztvevőinknek.

A helyszín a VII. kerületben található.

Oktatásunk alatt korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztás, kávé és forró csokoládé fogyasztása rendelkezésedre áll.

A tanfolyam végén oklevelet és kötényt adunk ajándékba Édesmestereinknek! 

TEMATIKA

 

ELSŐ FOGLALKOZÁS

Alkalmi torta készítése (22,24 CM), vajkrém és fondant színezése, díszítések kiszúrókkal, márványozás, burkolás krémmel, fondanttal.

MÁSODIK FOGLALKOZÁS

Bevonás fondanttal, díszítés virágokkal, marcipán figurák készítése, habzsák technika, cukormassza használata, Naked torta.

HARMADIK FOGLALKOZÁS

Egy saját, egyedi cukorvirág, virágok, indák készítése, drótos technika elsajátítása.

NEGYEDIK FOGLALKOZÁS

Krémek készítése, torta töltése és burkolása, marcipánvirág készítése, glazúr alkalmazása, egyéb díszítések, saját emeletes torta készítése.

 

Információk

Az Édesmester képzésre 20.000,- forintos utalványunk használható fel!

Egy jelentkező egy utalványt használhat fel!

Jelentkezés a https://cukeeshop.hu/kurzusaink/edesmester-kurzus/ oldalon az űrlap értelemszerű kitöltésével lehetséges. Kérjük ne felejtse el feltüntetni utalványa azonosítóját a jelentkezési űrlapon!  Kellemes szórakozást kívánunk! Váltsa valóra édes álmait!

Galéria

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Édesmester hobbicukrász képzés” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük